Urjalan Seudun Vanhustenkotiyhdistys ry | Vanhainkodintie 6, 31760 Urjala

Yhdistys

Yhdistys 2017-09-29T11:00:43+00:00

Urjalan Seudun Vanhustenkotiyhdistys ry on perustettu vuonna 1969. Yhdistys omistaa sekä Iltalan vanhustentalot että Reikonlinnan palvelutalon.

Hallituksen puheenjohtajana toimii Tiina Mettänen, muut hallituksen jäsenet ovat Eija Järvinen, Alisa Lehtonen, Jorma Suonpää ja Jari Tallbacka.  Hallituksen sihteerinä toimii isännöitsijä.

Yhdistyksen hallitus kokoontuu kolme kertaa keväällä ja kaksi kertaa syksyllä. Sääntömääräinen yhdistyksen kokous on kerran vuodessa keväisin.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja sekä toimeen­panna myyjäisiä ja arpajaisia.

Jäseneksi yhdistykseen pääsee maksamalla ainaisjäsenmaksun 15 euroa. Liity jäseneksi ja tule vaikuttamaan osallistumalla kokouksiin ja toimintaan.   Näin tuet kuntamme ikäihmisten asumispalveluja ja muuta toimintaa.

Urjalan Sanomien seuratoimintapalstalta voit lukea mitä ryhmiä vierailee ja mitä viriketoimintoja Reikonlinnassa on viikoittain. Lue lisää →. Lue kohdasta Urjalan Seudun Vanhustenkotiyhdistys ry. Näihin ryhmiin kaikki ovat tervetulleita.